• Buff NC05 Painting the Past krijtverf
  Buff NC05 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BUFF NC05Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Marigold NC06 Painting the Past krijtverf
  Marigold NC06 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION MARIGOLD NC06Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Bisquit NC12 Painting the Past krijtverf
  Bisquit NC12 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BISQUIT NC12Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Aloe Vera NC73 Painting the Past krijtverf
  Aloe Vera NC73 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION ALOE VERA NC73Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Peacock NC74 Painting the Past krijtverf
  Peacock NC74 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PEACOCK NC94Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Raw Umber NC79 Painting the Past krijtverf
  Raw Umber NC79 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION RAW UMBER NC79Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Camouflage NC85 Painting the Past krijtverf
  Camouflage NC85 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CAMOUFLAGE NC85 (VOORHEEN K85)Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting…

  € 74,00
 • Ink NC89 Painting the Past krijtverf
  Ink NC89 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION INK NC89Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 74,00
 • Maroon NC91 Painting the Past krijtverf
  Maroon NC91 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION MAROON NC91Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Red Clay NC93 Painting the Past krijtverf
  Red Clay NC93 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION RED CLAY NC93Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Nutmeg NC96 Painting the Past krijtverf
  Nutmeg NC96 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION NUTMEG NC96Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Plaster NC97 Painting the Past krijtverf
  Plaster NC97 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PLASTER NC97Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00

Painting the Past New Classics

Om een zo goed mogelijk en realitisch mogelijke kleurweergave te geven zijn alle Painting te Past kleurkaarten met de hand geschilderd met Painting the Past krijtverf; Matt Emulsion. De kleur op de kleurkaart zit dus ook in het blik krijtverf. Geen verrassingen achteraf dus. Deze handgeschilderde kleurenkaart van Painting the Past laat precies zien hoe de krijtverf bij u thuis zal zijn. 

Alle Painting the Past kleuren zijn bijzonder!
Iedere kleur heeft een verhaal, geinspireerd door het reizen, bijzondere gebouwen, kruiden en zelfs afgebladderde verf bood inspiratie voor mooie nieuwe kleuren.
Elke Painting the Past kleur wordt met liefde en passie ontwikkeld. Daarna wordt elke kleur voorzien van een prachtige naam, waar u meteen een gevoel bij krijgt; een hedendaags kleurgevoel. Maar deze naam roept ook meteen het gevoel van vroeger, zonder stoffig en antiek te zijn; het Painting the Past gevoel.

Kleuren komen en gaan maar gaan ooit voorgoed verloren!

Painting the Past New Classics

Op deze kleurenkaart staan 12 prachtige nieuwe en oude kleuren die prima onderling te combineren zijn, maar zeker ook met de andere kleuren van de Painting the Past kleurkaarten.

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss