• Test potje Painting the Past
  Test potje Painting the Past
  € 9,95
 • Test potje Painting the Past Rustic@
  Test potje Painting the Past Rustic@
  € 9,95
 • Beginners Set Painting the Past
  Beginners Set Painting the Past
  € 43,45 € 37,50
 • Roerstokje met Painting The Past Outdoor verf
  Roerstokje met Painting The Past Outdoor verf
  € 0,99
 • Painting the Past, Traditional Colours
  Painting the Past, Traditional Colours
  € 4,95
 • Painting the Past kleurkaart New Neutrals
  Painting the Past kleurkaart New Neutrals
  € 1,95 € 1,50
 • Painting the Past kleurkaart Soft Loft
  Painting the Past kleurkaart Soft Loft
  € 1,95 € 1,50
 • Painting the Past kleurkaart Pastel Poetry
  Painting the Past kleurkaart Pastel Poetry
  € 1,95 € 1,50
 • Painting the Past kleurkaart Seasonalities
  Painting the Past kleurkaart Seasonalities
  € 1,95 € 1,50
 • Painting the Past kleurkaart Shabby Chic
  Painting the Past kleurkaart Shabby Chic
  € 1,95 € 1,50
 • Painting The Past kleurkaart New Classics
  Painting The Past kleurkaart New Classics
  € 1,95 € 1,50
 • Painting the Past kleurkaart Touch of Colour
  Painting the Past kleurkaart Touch of Colour
  € 3,95 € 3,00
 • Kleurkaart Rustic@
  Kleurkaart Rustic@
  € 2,95 € 2,50

Testpotjes & kleurkaarten

Alles over de Painting the Past testpotjes en Painting the Past Kleurkaarten vindt u hier.

Aan de hand van een foto of op een beeldscherm is het uitzoeken van een kleur praktisch onmogelijk, daarom zijn de Painting the Past kleurkaarten handgeschilderd en uitgevoerd met de Painting the Past Matt Emulsion. Daardoor wordt perfect weergegeven hoe de kleur gaat uitvallen.

De perfecte kleur vinden

Er zijn zoveel mooie kleuren dat er bijna niet te kiezen valt. Hoe gaat u te werk om de perfecte kleur te vinden voor uw project? Ga stapsgewijs te werk. Maak door middel van de Painting the Past kleurkaarten een selectie van kleuren die u mooi vindt. Nadat de selectie gemaakt is kunt u van deze kleuren een testpotje bestellen. Hiermee kunt u een testvlak maken in de ruimte waar de kleur geschilderd gaat worden. Tip: Maak een testvlak op een stuk gipsplaat of stevig karton, daarmee creëert u een grote staal die op alle plekken in de ruimte ingezet kan worden en ervaart u heel gemakkelijk hoe het licht de kleur beïnvloed. Met een Painting the Past testpotje kunt u ong. 1 mschilderen, dus maak een lekker groot testvlak, daarmee ziet u het beste wat het licht met de kleur doet en wat de kleur met de ruimte kan doen.

Krijtverf uitproberen met Painting the Past testpotjes

Als u een Painting the Past samplepotje aanschaft weet u zeker dat u de juiste kleur krijtverf kiest.  In een test potje zit 60 ml Painting the Past Matt Emulsion krijtverf. Met dit Painting the Past samplepotje kan ongeveer 1 m2  in de door u gekozen verfkleur geschilderd en getest worden.  De testpotjes zijn in alle verfkleuren uit de Painting the Past kleurcollectie verkrijgbaar. Benieuwd welke kleuren dit ook al weer zijn? Bestel dan één of meerdere prachtige Painting the Past kleurkaarten bij interieurenverf.nl

De testpotjes zijn enkel verkrijgbaar met de Matt Emulsion krijtverf. Painting the Past Matt Emulsion krijtverf is hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf.  Door de hoeveelheid krijt die gebruikt is in deze muurverf komt de ruimte echt tot leven en worden de muren voorzien van een krijtverf met echte kleurdiepte die prachtig met de lichtinval mee beweegt. Daardoor blijft de kleur spreken en zorgt de krijtverf ervoor dat de kleur ieder moment van de dag anders toont en deze nooit gaat vervelen. 
Laat u verrassen door de bijzonderheid van krijtverf en probeer een kleur eerst uit met de Painting the Past testpotjes. 

Kleur krijtverf testen

Het blijft prachtig om te zien hoe een kleur met de verschillende lichtinvallen speelt. Dat maakt het uitzoeken van de beste kleur ook zo moeilijk. Bedenk eens hoeveel tijd en geld het scheelt om meteen de muren in de juiste kleur te kunnen schilderen, door eerst Painting the Past testpotjes te proberen. 
Bestel daarom eerst een sample pot met Matt Emulsion van Painting the Past. Wanneer het kleursample goed bevalt, kunt u een groot blik Painting the Past Matt Emulsion krijtverf bestellen. Uit voorraad leverbaar en makkelijk en snel besteld bij interieurenverf.nl 
Uiteraard kunt u ook de andere producten van Painting the Past bij ons bestellen, denk hierbij aan lak, remover, outdoorpaste wax, rustic@kleurloze bescherming of kwasten

Wat kan er nog meer met een Painting the Past Sample potje?

De Painting the Past testpotjes worden niet alleen gebruikt om een kleur voor de muur te vinden en uit te proberen of de kleur bevalt. Soms is een groot blik verf gewoon veel te veel voor een verfklus. Daarom worden deze testpotjes krijtverf ook gebruikt om muurschilderingen en kleine muurtjes te schilderen. En wat dacht u van kleine reparaties bijwerken? 

© 2010 - 2021 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel