Test potje Painting the Past Rustic@

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Testpotje Painting the Past Rustic@

Met een testpotje van Painting the Past kunt u thuis makkelijk de gewenste kleur uitproberen. 

Als u een Painting the Past Rustic@ samplepotje aanschaft weet u zeker dat u de juiste kleur kiest. 
In een test potje zit 60 ml Painting the Past Rustic@ krijtverf.  Met dit Painting the Past samplepotje kunt u ongeveer 1 m2  schilderen. 
Naast de Rustic@ proefpotjes zijn er ook proefpotjes Painting the Past Matt Emulsion krijtverf verkrijgbaar. 
Alle kleuren uit de prachtige kleurcollectie van Painting the Past zijn verkrijgbaar.  ( m.u.v. Apple White)
Benieuwd welke prachtige kleuren Painting the Past in de collectie heeft? Bestel dan één of meerdere  Painting the Past kleurkaarten bij interieurenverf.nl

Krijtverf uitproberen met Painting the Past test potjes

De testpotjes zijn enkel verkrijgbaar met de Painting the Past Rustic@ of  Painting the Past Matt Emulsion krijtverf.
Rustic@ verf bevat componenten van marmerpoeder, waardoor bij het aanbrengen een zacht poederig en mat effect ontstaat. Rustic@ wordt in twee lagen aangebracht, kruislings of van boven naar beneden met een brede kwast. Afhankelijk van de manier van aanbrengen ontstaat er een streepachtig of licht gewolkt effect. Hierdoor krijgt de muur een doorleefde uitstraling. het aanbrengen van verschillende lagen geeft lichte kleurnuances en een zacht schaduweffect. De ruimte komt hierdoor echt tot leven, zonder de aandacht op te eisen. De kleurschakeringen bewegen prachtig mee met de lichtinval.  Daardoor blijft de kleur spreken en zorgt de krijtverf ervoor dat de kleur ieder moment van de dag anders toont en deze nooit gaat vervelen. 
Laat u verrassen door de bijzonderheid van Rustic@ krijtverf en probeer een kleur eerst uit met de Painting the Past Rustic@ testpotjes.  Uit voorraad leverbaar in alle 9 Rustic@ kleuren.

Het blijft prachtig om te zien hoe een kleur met de verschillende lichtinvallen speelt.

Dat maakt het uitzoeken van de beste kleur ook zo moeilijk. Bedenk eens hoeveel tijd en geld het scheelt om meteen de muren in de juiste kleur te kunnen schilderen, door eerst Painting the Past testpotjes te proberen. 
Bestel daarom eerst een testpotje met Rustic@ van Painting the Past. Wanneer het kleursample goed bevalt, kunt u een groot blik Painting the Past Rustic@ krijtverf bestellen. Uit voorraad leverbaar en gemakkelijk en snel besteld bij interieurenverf.nl dus u kunt meteen aan de slag, zo vanuit het blik met een brede kwast.

 

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel