Alles over de Flamant Kleurkaart en Flamant Testpotjes vindt u bij interieurenverf.nl

Aan de hand van een foto of op een beeldscherm is het uitzoeken van een kleur praktisch onmogelijk, daarom is de Flamant een ideaal hulpmiddel. Doordat alle 128 Flamant kleuren gesorteerd op de kleurkaart staan is het niet moeilijk meer om de perfecte kleur uit te kiezen.

De perfecte kleur vinden

Er zijn zoveel mooie kleuren dat er bijna niet te kiezen valt. Hoe gaat u te werk om de perfecte kleur te vinden voor uw project? We adviseren u om stapsgewijs te werk te gaan. Maak door middel van de Flamant kleurkaart een selectie van kleuren die u mooi vindt. Nadat de selectie gemaakt is kunt u van deze kleuren een testpotje bestellen. Hiermee kunt u een testvlak maken in de ruimte waar de kleur geschilderd gaat worden.
Tip: Maak een testvlak op een stuk gipsplaat of stevig karton, daarmee creëert u een grote staal die op alle plekken in de ruimte ingezet kan worden en ervaart u heel gemakkelijk hoe het licht met de uitgekozen kleur speelt. Met een Flamant testpotje kunt u ong. 1 m2 schilderen, dus maak een lekker groot testvlak, daarmee  ziet u het beste wat het licht met de kleur doet en wat de kleur met de ruimte kan doen.

Levertijd

 Flamant verf komt altijd vers uit de fabriek uit Belgie en is in circa 2 a 3 werkdagen bij de klant.

Ervaar de matheid van Flamant Wall Matt met een Flamant testpotje

Als u een Flamant samplepotje aanschaft weet u zeker dat u de juiste kleur verf kiest.  In een testpotje zit 125 ml Flamant Wall Matt muurverf. Met dit Flamant samplepotje kan ongeveer 1 m2  in de door u gekozen verfkleur geschilderd en getest worden.  De testpotjes zijn in alle verfkleuren uit de Flamant kleurcollectie verkrijgbaar. Benieuwd welke kleuren dit ook al weer zijn? Bestel dan de prachtige Flamant Kleurkaart bij interieurenverf.nl

De testpotjes zijn enkel verkrijgbaar met de Flamant Wall Matt. Flamant Wall Matt is hoogwaardige, zeer matte muurverf.  Door de matheid van de Wall Matt geeft deze het uiterlijk van krijtverf. Flamant Wall Matt heeft het ecolabel en een luchtzuiverende werking! . 
Laat u verrassen door de bijzonderheid van Flamant Wall Matt en probeer een kleur eerst uit met de Flamant testpotjes. 

Kleur muurverf testen

Het blijft prachtig om te zien hoe een kleur met de verschillende lichtinvallen speelt. Dat maakt het uitzoeken van de beste kleur ook zo moeilijk. Bedenk eens hoeveel tijd en geld het scheelt om meteen de muren in de juiste kleur te kunnen schilderen, door eerst Flamant testpotjes te proberen. 
Bestel daarom eerst een samplepotje met Wall Matt van Flamant. Wanneer het kleursample goed bevalt, kunt u een groot blik Flamant Paints naar keuze bestellen. Makkelijk en snel besteld bij interieurenverf.nl ( levertijd is ong. 3 werkdagen)

 

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss