Een stijlvol interieur met de matte verven van Flamant.

Flamant is een stijl van gisteren en vandaag, ongegeneerd klassiek, maar een herinterpreteerde klassieker, die het up-to-date brengt. Om haar esthetische waarden te weerspiegelen, besloot Flamant haar kleuren te publiceren als antwoord op een zoektocht naar een palet van 128 kleuren, in plantaardige, aardachtige, maritieme en zanderige tinten waarmee het een sfeer van authenticiteit, elegantie en originaliteit kon creëren, met de geruststelling van goede smaak.

De Flamant verfcollectie heeft de unieke uitstraling van krijtverf. 
Flamant Paint dekt uitstekend, is super mat, is afneembaar en zeer eenvoudig aan te brengen met roller of kwast.

Levertijd

Flamant verf komt altijd vers uit de fabriek in Belgie en is in 4 a 5 werkdagen bij de klant.

Flamant Kleurkaart en testpotjes

Door gebruik te maken van de kleurkaart van Flamant ziet u in één oogopslag alle 128 prachitge kleuren van Flamant Paint. Hiermee kunt u alvast een kleurselectie maken voor de kleuren die u wilt gebruiken. Vindt u het moeilijk om op zo'n klein vlakje de perfecte kleur uit te zoeken? Bestel dan een kleurstaal A5 of kies voor een Flamant testpotje. Met een testpotje kunt u een proefvlak maken van ong. 1 m2 en ziet u meteen wat de kleur in uw interieur doet en of hij het gewenste effect geeft. In een Flamant testpotje zit Flamant Wall Matt, een mooie matte muurverf. 

Flamant Wall Matt

Naast testpotjes heeft Flamant een prachtige muurverf met een krijtverf-effect. Deze hedendaagse matte muurverf voldoet aan alle gebruikerseisen van nu, zoals goed afwasbaar, gemakkelijk aan te brengen en zeer goed dekkend. Met 2,5 liter Flamant Wall Matt kunt u ong. 30 mschilderen.
Het mooiste resultaat krijgt u door twee lagen Flamant Wall Matt aan te brengen. 

Waarin de Flamant Wall Matt uitblinkt is het feit dat deze luchtzuiverend is! Hierover leest u meer door hier te klikken.

Flamant Lack Matt

Om uw houtwerk zoals kozijnen, deuren, keukens, trappen e.d. te schilderen kunt u kiezen voor de Flamant Lack Matt. Doordat er poly-urethaan aan  deze lakken is toegevoegd is deze matte verf zeer krasvast en gebruiksvriendelijk. Doordat de lakken van Flamant op waterbasis zijn vergelen ze niet en Flamant Lack Matt heeft een prima dekkracht. Ook hier krijgt u het mooiste resultaat door twee lagen Flamant Lack Matt aan te brengen op de ondergrond. Het verbruik is ong. 11-14 m2 per liter, afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode

Flamant Wall & Wood Satin

Heeft u liever iets meer glans dan de matte Flamant Lack Matt? Of wil u tijdens het klussen niet na hoeven denken over welk blik waar gebruikt moet worden? Kies dan voor de Flamant Wall & Wood Satin. Dit is namelijk een zijdeglans verf op waterbasis die perfect is om uw houtwerk, muren en plafonds, maar in het bijzonder ook in vochtige vertrekken mee te schilderen. Hierdoor is de Flamant Wall & Wood Satin prima te gebruiken in de badkamer. Doordat Flamant Wall & Wood Satin net als de Flamant Lack Matt poly-urethan bevat heeft deze lak een hoge duurzaamheid, is deze gemakkelijk te onderhouden en afwasbaar.
Doordat de producten van Flamant Paint erg gebruiksvriendelijk zijn is Flamant Wall & Wood makkelijk aan te brengen en te verwerken met een kwast of roller. Het verbruik is 11-15 m2 per liter en ook hierbij wordt het mooiste eindresultaat gecreëerd door minimaal twee lagen Flamant Wall & Wood aan te brengen. 

Flamant Wall Primer

Flamant Wall Primer is speciaal ontwikkeld voor een betere hechting van de Flamant Wall Matt, de Lack Matt en Flamant Wall & Wood Satin.
Door eerst een laag Flamant Wall Primer aan te brengen bevordert u de hechting en het rendement van de eindlaag.

Flamant Kwasten

De kwasten van Flamant Paint zijn extra breed en voorzien van gespleten haren voor een extra mooi effect. Door gebruik te maken van een Flamant kwast in combinatie met de Flamant Wall Matt krijgt u een extra antiek effect. 
Na gebruik de kwast goed uitwassen met warm water en u heeft jarenlang plezier van deze kwaliteitskwasten. 

Flamant Wallpaper

Alle Flamant producten zijn uitstekend te combineren met het luxe vliesbehang van Flamant.
Doordat Flamant Wallpaper afgestemd is op de kleuren van Flamant is hier de combinatie altijd goed en harmonieus. Speel in uw interieur met de met de combinatie van behang en verf en creëer daarmee spannende of subtiele effecten in het huis van uw dromen.

Enthousiast geworden van de producten van Flamant? Bestel ze dan eenvoudig online in onze webwinkel

Mist u de inspiratie of ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel keuze is… we adviseren u graag in onze winkel, per mail of bij u thuis.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss