• Chalk White S00 Painting the Past krijtverf
  Chalk White S00 Painting the Past krijtverf

  Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  € 74,00
 • Driftwood S12 Painting the Past krijtverf
  Driftwood S12 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION DRIFTWOOD S12Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Earl Grey S13 Painting the Past krijtverf
  Earl Grey S13 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION EARL GREY S13Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Flower Pot S94 Painting the Past krijtverf
  Flower Pot S94 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION FLOWER POT S94Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Ginger S96 Painting the Past krijtverf
  Ginger S96 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION GINGER S96Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 79,00
 • Graphite S99 Painting the Past krijtverf
  Graphite S99 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION GRAPHITE S99Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Mist S11 Painting the Past krijtverf
  Mist S11 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION MIST S11Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 74,00
 • Mustard S09 Painting the Past krijtverf
  Mustard S09 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION MUSTARD S09Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Olive S66 Painting the Past krijtverf
  Olive S66 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION OLIVE S66Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Pewter 103 Painting the Past krijtverf
  Pewter 103 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PEWTER 103Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Salix S64 Painting the Past krijtverf
  Salix S64 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION SALIX S64Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Verdigris S65 Painting the Past krijtverf
  Verdigris S65 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION VERDIGRIS S65Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00

De herfstkleuren zijn elk jaar weer een grote inspiratiebron voor interieurdesigners. En dat is logisch, volgens Painting the Past. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar. 

Seasonalities bestaat uit 12 nieuwe, bijzondere seizoenskleuren: Chalk white, Salix, Verdigris, Olive, Mist, Driftwood, Earl Grey, Ginger, Flowerpot, Pewter en Mustard. De kleuren variëren van zacht vergrijsd wit en vergrijsd groen, via zachte grijstinten tot koperkleur en mosterdgeel.

Vintage
De kleuren van deze kleurkaart kenmerken zich vooral door hun vintage uitstraling. “Seasonalities" is een warme en intensieve kleurlijn, die naadloos aansluit bij de hippe botanical en bohemian interieurtrends. De hoofdtinten grijs en wit worden aangevuld met zachte aardekleuren, zoals oranje en koper.”

Sprekende kleuren
Deze kleurlijn is een frisse aanvulling op de huidige kleurlijnen van Painting the Past.
“Seasonalities bestaat vooral uit sprekende kleuren, zoals ginger (koperkleur), warm oranje, grijs en groen. Maar ook mosterdgeel maakt een flinke comeback. Deze bijzondere kleur is een origineel duplicaat van de gele keverkleur uit de jaren 70. Uniek in zijn soort en perfect te combineren met de andere warme seizoenskleuren.”

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss