Verzenden - Retourneren - Algemene Voorwaarden


 

 

Verkoop voorwaarde Past + Present BV

1. Nadat uw bestelling is geplaatst en uw betaling is voldaan, ontvangt u een bevestiging van uw opdracht per e-mail.
1.a Uw verf bestelling geplaatst voor 21 uur wordt dezelfde dag door ons in behandeling genomen. Gemengd, verwerkt of besteld waarna het verdere proces van verpakken en verzenden volgt.
2. De opgegeven levertermijn geschiedt bij benadering en is vermeld bij het te bestellen artikel per merk in de webshop en kan per merk verschillend zijn. Wij doen ten alle tijden ons uiterste best dit na te komen. Echter bestel op tijd, gezien wij ook afhankelijk zijn van transporteurs.
3. Afnemer draagt het risico van de producten van het ogenblik af waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden.
4. Afnemer is gehouden bij aflevering de producten in ontvangst te nemen. Bij gebreke daarvan worden de zaken voor rekening en risico van de afnemer opgeslagen of opnieuw aangeboden.
5. Bij overschrijding van het afleveringstermijn heeft afnemer geen recht op enige schadevergoeding ter zake.
6. In geval van schade, gebreke of incorrectheid aan producten dient u dit direct na in ontvangstname van het pakket of ten laatste binnen 12 uur per e-mail en foto s van verpakking en product te melden bij Past + Present, aan de hand van de situatie zullen wij daar een passende oplossing tegenover stellen.
7. Een geplaatste internet bestelling is bindend.
8. Op het moment dat uw betaling is bijgeschreven op onze rekening, gaat de per artikel opgegeven levertermijn in.
9. Aan tekstfouten en/of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden verbonden. Wij doen ons uiterste best fouten te voorkomen.
10. Retour sturen van uw product is alleen mogelijk wanneer dit is overlegd met Past + Present en schriftelijk ( e-mail ) is bevestigd door Past + Present. Een product, besteld, betaald en geleverd kan retour binnen 10 werkdagen. Het product dient onbeschadigd aan te komen bij Past + Present in de originele verpakking. Blijkt het product geopend te zijn geweest dan worden daar kosten voor in rekening gebracht. De verzend en handelingkosten ( heen en terug ) van retour artikelen zijn voor uw eigen risico en rekening. Al onze verf en behangproducten worden na bestelling voor u klant specifiek gemengd en of gemaakt bij ons of onze fabrikant. Verf en behangproducten kunnen niet retour genomen worden ivm het uniek batchnummer. De kleurkaart van de betreffende leverancier is de standaard voor een kleur. Maatwerk producten, behangrollen, actie artikelen, speciale aanbiedingen en kleurstalen kunnen niet retour. Testpotjes zijn een indicatie van een kleur. Elke batch / aanmaak kan een kleur of glans verschil hebben. Na ontvangst van een product dient de klant / schilder altijd voor aanvang van het schilderwerk de pot inhoud te controleren op correctheid. De meest recente kleurkaart van de betreffende leverancier is hierbij de standaard. Potten van dezelfde kleur dienen logischerwijs altijd vermengd te worden voor een uniform resultaat.
10.1 Onze outdoor artikelen, tuinkassen van Janssens alusystems en potten van Atelier vierkant worden in opdracht gemaakt op maat en kleur en reeds verpakt met de grootste zorg voor veiligheid mbt schade. Icm de transporten op pallet nemen wij deze artikelen niet retour.
11. Afnemer / besteller dient zorgvuldig alle gegevens mbt naam en adres zorgvuldig in te vullen in de daar toe beschikbare velden in het bestelsysteem.
Orders zonder achternaam of foutief adres etc worden pas terug in werking gesteld nadat alle gegevens van uw kant per mail ontvangen zijn. Vanaf dat moment start de geldende levertijd per product. Administratie kosten hiervoor betreffen € 5,= extra. Controleer dus netjes uw gegevens en voorkom onnodig wachten.

Covid-19
Past + Present BV doet alles wat in haar vermogen ligt mbt voorraad en distributie van de producten van fabrikant tot uw voordeur in de beloofde levertermijn. Helaas kan het voorkomen dat niet elk artikel binnen de normale of verwachte tijd aangeboden kan worden. Vertraagde of niet volledige leveringen vanuit leveranciers kunnen hiervan de oorzaak zijn. Het kan voorkomen dat grotere bestellingen daarom in delen geleverd worden. Aangekleurde verf of maatwerk producten kunnen helaas niet retour om deze reden.
Ons advies is tijdig ( 1 a 2 weken ) voor aanvang van uw werk uw producten te reserveren of te bestellen.

Regelgeving en Privacy

Past + Present BV gebruikt enkel en alleen uw persoonlijke gegevens voor het verwerken van de door u geplaatste order in 1 van onze webshops. Door een bestelling te plaatsen in ons systeem geeft u akkoord dat wij uw gegevens of aanvullingen per e-mail of telefoon mogen gebruiken voor het verwerken van uw bestelde order. Mailings vanuit 1 van de webshops of subverwerkers ( transporteurs ) hebben enkel betrekking op de verzending / voortgang van uw bestelde pakket of ter info van de producten of veranderingen binnen ons assortiment.

Via de nieuwsbrief kan u zich aan of afmelden voor de nieuwsbrief in onze organisatie.

Past + Present BV werkt enkel met vertrouwde partijen als zijnde subverwerkers voor het verzenden van uw bestelde producten maar kan daardoor niet aansprakelijke gesteld worden voor activiteiten waar wij geen grip en of kennis van hebben in de ruimste zin van het woord.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel