per pagina
 • Snelkeuze menu Painting the Past super matte krijtverf 2,5 ltr
  Snelkeuze menu Painting the Past super matte krijtverf 2,5 ltr

  WEET U AL WELKE KLEUR U WILT BESTELLEN? BESTEL DAN HIER GEMAKKELIJK UW KLEUR NAAR KEUZE!
  UIT VOORRAAD LEVERBAARPAINTING THE PAST MATT EMULSION Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf…

  € 69,00
 • Historical White 00 Painting the Past krijtverf
  Historical White 00 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION HISTORICAL WHITE 00Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 69,00
 • Paper NN10 Painting the Past krijtverf
  Paper NN10 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PAPER NN10Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Pure White NN00 Painting the Past krijtverf
  Pure White NN00 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PURE WHITE NN00Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Afternoon Tea NN92 Painting the Past krijtverf
  Afternoon Tea NN92 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION AFTERNOON TEA NN92Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 69,00
 • Aubergine 92 Painting the Past krijtverf
  Aubergine 92 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION AUBERGINE 92Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Bayleaf 62 Painting the Past krijtverf
  Bayleaf 62 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BAYLEAF 62Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Blue-Grey 81 Painting the Past krijtverf
  Blue-Grey 81 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BLUE-GREY 81Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Calico NN11 Painting the Past krijtverf
  Calico NN11 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CALICO NN11Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Cameo P15 Painting the Past krijtverf
  Cameo P15 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CAMEO P15Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Canvas NN22 Painting the Past krijtverf
  Canvas NN22 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CANVAS NN22Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Cape Cod Grey NN17 Painting the Past krijtverf
  Cape Cod Grey NN17 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CAPE COD GREY NN17Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 69,00
 • Celadon P62 Painting the Past krijtverf
  Celadon P62 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CELADON P62Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Chalk 41 Painting the Past krijtverf
  Chalk 41 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CHALK 41Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 69,00
 • Chalk White S00 Painting the Past krijtverf
  Chalk White S00 Painting the Past krijtverf

  Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  € 69,00
 • Chocolate NN07 Painting the Past krijtverf
  Chocolate NN07 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CHOCOLATE NN07Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
 • Clay 32 Painting the Past krijtverf
  Clay 32 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CLAY 32Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 69,00
 • Clotted Cream NN19 Painting the Past krijtverf
  Clotted Cream NN19 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CLOTTED CREAM NN19Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 69,00
 • Cottage Green NN53 Painting the Past krijtverf
  Cottage Green NN53 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION COTTAGE GREEN NN53Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 69,00
 • Cotton White SC01 Painting the Past krijtverf
  Cotton White SC01 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION COTTON WHITE SC01Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 69,00
per pagina

Matte Krijtverf - Muurverf

Painting the Past Matt Emulsion

Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.
Painting the Past Matt Emulsion is tevens geschikt als afwerklaag op diverse poreuze ondergronden zoals stucwerk, gipsplaten, cementgebonden ondergronden, baksteen, sierpleisters enz.

Painting the Past kleuren hebben een rustieke uitstraling en geven door hun matheid een warme uitstraling aan uw huis. Painting the Past krijtverf bevat meer krijt dan gebruikelijke krijtverven waardoor er een matte en zachte uitstraling ontstaat. De krijtverf van Painting the Past is gebaseerd op krijtverf van vroeger maar met de gebruikseisen van tegenwoordig; goed dekkend, afneembaar, overschilderbaar en toch zeer mat. Daardoor kunt u Matt Emulsion ook gebruiken in de badkamer of de keuken. 

De belangrijkse kenmerken van Matt Emulsion zijn:

* Krijtmatte uitstraling                  * Goede dekking                   * Afneembaar met een vochtige katoenen doek.
* Makkelijk te verwerken             * Reukarm                             * Overschilderbaar na ca. 4 uur
* Droogt snel                                 * Geen primer of voorstrijk nodig
* Verbruik: 11–13 mper liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)

Painting the Past Matt Emulsion is verkrijgbaar in alle kleuren van de Painting the Past-collectie en leverbaar in verpakkingen van 2,5 liter en testpotjes van 60 ml.

Wilt u deze muurverf extra afwasbaar maken bv. in de gang, naast de trap, toilet of op de achterwand van de keuken, werk de Matt Emulsion dan af met Painting the Past Sealer 

 

 

© 2010 - 2021 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel