CONTACT / WINKEL

Winkel bezoek / kleuradvies:   

Uitsluitend op afspraak.

Ondanks de versoepelingen in de regels mbt de corona pandemie is ons beleid tot winkelbezoek, uitsluitend op afspraak.  Dit, om uw eigen en onze gezondheid zoveel als mogelijk te waarborgen tot het vaccin voor iedereen beschikbaar is.

Kleuradvies online:

Maak tijdig, per e-mail een verzoek tot ONLINE advies of plan een afspraak op locatie: info@pastenpresent.nl

Aan de hand van uw wensen geven wij een professioneel ONLINE kleuradvies per e-mail. Samen bekijken we de handgeschilderde kleurkaarten en komen tot een mooi resultaat. Stuur ons duidelijke foto's en afmetingen van uw woning en meubels. Deze werkwijze zijn wij al meer dan 10 jaar in getraind door onze vele tevreden klanten binnen en buiten de landsgrenzen.

Het online advies is een gratis service.

Advies op locatie is uiteraard ook mogelijk, hiervoor brengen wij € 120,= in rekening binnen een straal van 15 km t.o.v. Roermond. ( adviestijd 1 uur ) Maak tijdig een afspraak.

Heeft u nog geen kleurkaarten thuis? Bestel deze direct in onze webshop!

Zijn we even niet bereikbaar? Stuur ons dan een e-mail met uw vraag naar info@pastenpresent.nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Vrijdag 7 mei zijn wij gesloten, uw geplaatse order wordt wel verwerkt, maar op maandag verstuurd. 

E: info@interieurenverf.nl
E: info@pastenpresent.nl

 

Past + Present B.V.
Bakkerstraat 7
6041 JP  ROERMOND

T: +31475772823

 

 

© 2010 - 2021 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel