Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Order groter dan € 20,00 worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor België en Duitsland geldt dat orders groter van € 35,00 gratis verzonden worden. Voor kleinere orders worden € 3,95 verzendkosten berekend.

Wat is de levertijd?

Over het algemeen wordt alle verf en verfbenodigdheden binnen 1-2 (werk)dagen bezorgd. Voor behang dat bij de leverancier op voorraad is geldt dezelfde levertijd. Indien behang of verf niet voorradig is en de levertijd langer is dan 4 werkdagen ontvangt u van ons een bericht.
Voor sokkels en zuilen geldt een levertijd van 5-7 werkdagen. 

Ik heb teveel verf of behang besteld kan deze retour?

Teveel bestelde verf of behang kan helaas NIET retour. Verf wordt speciaal voor u gemengd en kan daardoor niet retour. 

De kleur klopt niet. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice en wij helpen u verder. 
Om een kleurklacht goed te kunnen beoordelen hebben we foto's nodig van het blik, de kleursticker en van de kleurklacht.

Kan ik kleuren thuis uitproberen?

Jazeker,  met een samplepotje kunt u gemakkelijk thuis kleuren uitproberen. Met zo'n testpotje krijtverf kunt u ongeveer 1m2 schilderen.
Ideaal dus om op een stevig stuk karton, gipsplaat of MDF-plaat te schilderen en op diverse plekken in uw huis neer te zetten om te zien of het de gewenste kleur is. 
Houd u rekeing met de lichtinval. Overdag kan een kleur anders lijken dan in de avond, net zoals de kleuren zich aanpassen aan bv.een regenachtige dag.

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel