NEW NEUTRALS

Artikel 1 van 13 Volgende
€ 1,95 € 0,95 (inclusief btw)

Painting the Past Kleurkaart 

Deze handgeschilderde kleurenkaart van Painting the Past laat precies zien hoe de krijtverf bij u thuis zal zijn. 
Om een zo goed mogelijk en realitisch mogelijke kleurweergave te geven zijn alle Painting te Past kleurkaarten met de hand geschilderd met Painting the Past krijtverf; Matt Emulsion. De kleur op de kleurkaart zit dus ook in het blik krijtverf. Geen verrassingen achteraf dus.

Alle Painting the Past kleuren zijn bijzonder!
Iedere kleur heeft een verhaal, geinspireerd door het reizen, bijzondere gebouwen, kruiden en zelfs afgebladderde verf bood inspiratie voor mooie nieuwe kleuren.
Elke Painting the Past kleur wordt met liefde en passie ontwikkeld. Daarna wordt elke kleur voorzien van een prachtige naam, waar u meteen een gevoel bij krijgt; een hedendaags kleurgevoel. Maar deze naam roept ook meteen het gevoel van vroeger, zonder stoffig en antiek te zijn; het Painting the Past gevoel.

Kleuren komen en gaan maar gaan ooit voorgoed verloren!

Painting the Past New Neutrals

De naam van deze kleurkaart van Painting the Past verraadt het eigenlijk al;
Nieuwe neutrale kleuren die nooit vervelen en eens iets anders zijn dan het veel gekozen RAL 9016 - RAL 9010 en RAL 9001.
De kleuren van de New Neutrals Kleurkaart passen zowel in een tijdloze, als in een klassieke maar zeker ook in een  moderne inrichting.
Painting the Past New Neutrals, veilig zonder saai te zijn, vertrouwd zonder 13 in een dozijn te zijn.

Eigenlijk kan het met deze kleuren als basis nooit misgaan !! 

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel