Nieuw

S99 Graphite Lak Painting The Past

Artikel 115 van 140
€ 41,00 (inclusief btw)

Painting The Past krijtverf lak MATT of EGGSHELL

- Krijtverf lak matt met een super matte uitstraling veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden (voor een autentieke look)
- Krijtverf lak Eggshell met minimale zijdeglans effect (net wat beter beschermend dan de matt variant en hierdoor beter geschikt voor meubels welke veel gebruikt worden, deuren en plinten.

Ideaal voor het schilderen van uw deuren, kasten, keukens etc.

Deze lak is bijzonder geschikt in het interieur voor hout, mdf en bijvoorbeeld (koude) radiatoren. Grondverf is niet nodig. U verdunt de 1ste laag met 10 % water en na circa 4 uur kunt u de 2de laag aanbrengen. Het verbruik betreft circa 10m2 per 750 ml verpakking, afhankelijk van uw ondergrond.  Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met 30% water. De laatste laag moet onverdund worden aangebracht.

Door de krijtemulsie krijgt uw een zijdezachte uitstraling als resultaat.

Het landelijke of zelfs antieke effect kan u extra versterken door onze Past wax over de matte verf aan te brengen

Waterbasis

Inhoud pot 750 ml

Uit voorraad leverbaar

Eigenschappen

Toepassen

geschikt in het interieur voor hout, mdf, muren en radiators. Doordat de verf op waterbasis is, is deze ook geschikt voor gebruik op kindermeubels.

Inhoud

Alle kleuren lakken verkrijgbaar in 750 ml potten.

Verbuik/ theoretisch rendement.

Per 750 ml ongeveer 10m2 bij 1 maal aanbrengen 

Voorbehandeling

De oppervlakte moet schoon, droog en vrij zijn van vetten, olien en andere verontreinigingen zoals waxs. Eventueel licht opschuren voor een betere hecting. Roest eerst voorbehandelen met een geschikte primer. Bestaand schilderwerk goed schuren!

Verven/ aanbrengen

Aanbrengen kan met een acrylkwast of met een acrylroller.
Voor een dekkend resultaat, 2 maal aanbrengen. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken lichtjes zichtbaar blijven.

Optiek

Verkrijgbaar in 2 kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad/zijdeglans en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken.

Droogtijd

De verf is na 2-4 uur stofdroog, en na 4 - 6 uur geschikt om de 2e laag aan te brengen. Volledig uitgehard na 1 a 2 weken.

Gebruik

Geschikt voor binnengebruik

Bescherming

In de lak eggshell is al een beschermend middel verwerkt vandaar de zijdeglans welke net wat beter beschermd is dan de lak matt. Om de lak matt nog eens te beschermen kan er de super matte Sealer over aangebracht worden. Ook is de Topcoat geschikt voor het extra beschermen van de Lak matt en eggshell! Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor trappen en keukens.

Reinigen

kwasten en roller kunnen met lauwwarm water uitgewassen worden.

Houdbaarheid 

Waterbasis verf altijd tegen vorst en hoge temperaturen beschermen.

Wij raden aan om de verf binnen 6 maanden na aankoop te gebruiken. Langere lagering is mogelijk indien niet geopend, of door de verf om te schenken in een glazenpotje en bewaren op een donkere koele plek.

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss