Was- en Verf verwijderaar

Artikel 1 van 1
€ 39,95 (inclusief btw)

Painting the Past Wax & Paint Remover is een hoogwaardige, ecologische remover op waterbasis welke speciaal ontwikkeld is voor het veilig verwijderen van was, olie, vernis, lijm en watergedragen verf.

Belangrijkste kenmerken van Wax & Paint Remover in het kort:

* Veilig in gebruik
* Niet giftig
* Oplosmiddelvrij

* Geen schadelijke dampen
* Niet bijtend op de huid
* Effectief
* pH-neutraal
* Makkelijk te verwerken
* Milieuvriendelijk

Droogtijd en verbruik:
Droogtijd: 5 minuten tot 4 uur (afhankelijk van de dikte van de was of verf)
Verbruik: 4–
6 m2 per liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)
Painting the Past Wax & Paint Remover is uit voorrraad leverbaar en verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter.

Verwerking: 
Painting the Past Wax & Paint Remover kan het beste met een kwast aangebracht worden. 

Voorbereiding van de ondergrond:
Painting the Past Wax & Paint Remover is geschikt voor het verwijderen van zowel was- als verflagen. De witachtige gel in een dikke laag van ongeveer 1 cm aanbrengen met een kwast en laten inwerken. Afhankelijk van de ondergrond kan dit 5 minuten tot 4 uur duren. Breng evt. een stuk huishoudfolie aan over de laag remover om de werking te versnellen.

Daarna kan de verf- of waslaag met behulp van een plamuurmes of schuurmatje eenvoudig verwijderd worden. In geval van meerdere lagen of een hardnekkige toplaag bovenstaande herhalen tot het gewenste resultaat.
Let op: Painting the Past Wax & Paint Remover dient bij het verwijderen van meerdere lagen verf of was ook in meerdere lagen aangebracht te worden, waarbij de was of verf tussendoor verwijderd wordt.

Na het verwijderen van de verf/was de ondergrond afnemen met schoon water. Zodra de ondergrond droog is, kan deze geschuurd en geschilderd worden. Ondergronden dienen voor het schilderen goed ontvet en geschuurd te zijn.

Tip: We adviseren om voor gebruik een proefvlakje te maken om de werking van Painting the Past Wax & Paint Remover op uw ondergrond te testen.

Houdbaarheid:

  • Beschermen tegen vorst en hitte.
  • Onaangebroken en originele verpakking 2-3 jaar bij een temperatuur tussen 5oC en 25oC
  • Bewaar restanten in een glazen pot of in een andere, kleinere, goed afsluitende verpakking.
  • We adviseren om Painting the Past Wax & Paint remover binnen 6 maanden na aankoop gebruiken. Na deze datum kunnen wij geen verantwoording voor verminderde kwaliteit van de inhoud of verpakking meer aanvaarden.

Afvalverwerking:
De producten van Painting the Past zijn gebaseerd op water. Toch mogen restanten niet worden weggespoeld door de afvoer. Afval moet worden afgevoerd in overeenstemming met de geldende milieubeschermingswetgeving en de daartoe behorende voorschriften. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke milieudienst.
Alle producten van Painting the Past zijn ecovriendelijk en voldoen aan de meest recente milieuvoorschriften ten aanzien van het gehalte vluchtige organische stoffen (VOS) in de verf.
Painting the Past Wax & Paint Remover is oplosmiddelvrij, niet giftig, PH-neutraal, en bestaat voornamelijk uit water maar is toch effectief in het verwijderen van was, laksoorten en vernis. Wax & Paint Remover van Painting the Past bevat geen schadelijke dampen 

 

 

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2024 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss