Muslin NN21 Painting the Past krijtverf

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 74,00 (inclusief btw)

Painting The Past super matte krijtverf 2,5 ltr op waterbasis

Inhoud pot betreft circa 30 m2.

Advies: Voor een perfect dekkend resultaat aanbrengen in 2 dunne lagen met roller of blokkwast.

Deze verf is uit voorraad leverbaar.

Painting the Past Matte muurverf kan in het gehele huis gebruikt worden, zowel op de wanden als voor plafonds is het perfect geschikt. De Painting the Past kleuren hebben een rustieke uitstraling en geven door hun matheid een warme atmostheer aan uw huis.
Painting The Past bevat meer krijt dan de gebruikelijke krijtverven waardoor een matte en zachte uitstraling ontstaat. Painting The Past bevat meer krijt dan de gebruikelijke krijtverven waardoor een matte en zachte uitstraling ontstaat.

Eigenschappen

Toepassen

Speciaal geschikt voor gestucte muren, plafonds, beton, stuctuur behang, over latex, gips, pleisterwerk etc.

Inhoud

Alle kleuren muurverf zijn beschikbaar in 2,5 liter en 60 ml proefpotje.

Verbuik/ theoretisch rendement.

2,5 Liter muurverf is bij normaal gebruik geschikt om circa 30 m2, eenmaal te schilderen. tweemaal schilderen +- 15 m2. Bij niet voorbehandelde/zuigende ondergronden kan het verbuik beduidend minder zijn. 

Voorbehandeling

De oppervlakte moet schoon, droog en vrij zijn van vetten, olien en andere verontreinigingen zoals waxs. Erg zuigende/ poederige ondergronden kunnen voorbehandeld worden met de muurprimer van Painting the Past.

Verven/ aanbrengen

Aanbrengen kan met een (blok)kwast of met een roller. Bij het gebruik van de roller, zorg en dan voor dat de roller geschikt is voor groote en gladde oppervlakken. Voor een dekkend resultaat, 2 maal aanbrengen. 

Optiek

Krijtverf is een zeer matte muurverf.

Droogtijd

De verf is na 1 - 2 uur stofdroog, en na 4 - 6 uur geschikt om de 2e laag aan te brengen. 

Gebruik

Uitsluitend gechikt voor binnengebruik

Bescherming

Het beschermen van de muurverf tegen water kan door het aanbrengen van de sealer van Painting the Past. Hierdoor kunt u de keuken ook op in de keuken en de badkamer gebruiken. (Niet in het douche gedeelte.

Reinigen

Roller en kwasten kunnen uitgespoeld worden met lauw warm water en zeep. Vlekken kunnen afgewassen worden met lauw warm water.

Houdbaarheid 

Waterbasis verf altijd tegen vorst en hoge temperaturen beschermen.

Wij raden aan om de verf binnen 6 maanden na aankoop te gebruiken. Langere lagering is mogelijk indien niet geopend, of door de verf om te schenken in een glazenpotje en bewaren op een donkere koele plek.

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel