per pagina
 • Scandinavian Green 61 Painting the Past krijtverf
  Scandinavian Green 61 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION SCANDINAVIAN GREEN 61Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 74,00
 • Bayleaf 62 Painting the Past krijtverf
  Bayleaf 62 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BAYLEAF 62Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Dawn 71 Painting the Past krijtverf
  Dawn 71 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION DAWN 71Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 74,00
 • Eucalyptus 72 Painting the Past krijtverf
  Eucalyptus 72 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION EUCALYPTUS 72Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Petrol 73 Painting the Past krijtverf
  Petrol 73 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION CHALK WHITE S00Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Blue-Grey 81 Painting the Past krijtverf
  Blue-Grey 81 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION BLUE-GREY 81Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Steel 82 Painting the Past krijtverf
  Steel 82 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION STEEL 82Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf…

  € 74,00
 • Oyster 89 Painting the Past krijtverf
  Oyster 89 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION OYSTER 89Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Heather 90 Painting the Past krijtverf
  Heather 90 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION HEATHER 90Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Aubergine 92 Painting the Past krijtverf
  Aubergine 92 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION AUBERGINE 92Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Dining Room Red 95 Painting the Past krijtverf
  Dining Room Red 95 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION DINING ROOM RED 95Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past…

  € 74,00
 • Rosewood 97 Painting the Past krijtverf
  Rosewood 97 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION ROSEWOOD 97Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Dutch Grey 98 Painting the Past krijtverf
  Dutch Grey 98 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION DUTCH GREY 98Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Persian Grey 99 Painting the Past krijtverf
  Persian Grey 99 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PERSIAN GREY 99Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Slate 101 Painting the Past krijtverf
  Slate 101 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION SLATE 101Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • Pepper 102 Painting the Past krijtverf
  Pepper 102 Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION PEPPER 102Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte…

  € 74,00
 • NW 01 New White Painting the Past krijtverf
  NW 01 New White Painting the Past krijtverf

  PAINTING THE PAST MATT EMULSION Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

  Painting the Past Matte muurverf kan in…

  € 74,00
per pagina

Traditional Colours

Painting the Past  Kleurkaart Traditional Colors bevat 35 kleuren uit de basiscollectie van Painting the Past. Deze mooie, vergrijsde kleuren zijn leverbaar in muurverf en lakverf.  Combineer diverse kleuren uit deze kaart of vul ze aan met de andere kleurkaarten van Painting the Past 

Interieurenverf.nl

Interieurenverf.nl | Past & present meets Jill & Co

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past + Present meets Jill & Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel