DECOZUILEN

✅   Eigen werkplaats

✅   Maatwerk

✅   Genoemde prijzen incl. transport en btw

 

Levertijd is momenteel 4 weken.

 

 


SOKKELS / ZUILEN... 

Een prachtige manier om uw kunstobject  te presenteren.

 

MDF,  EIKENHOUT,  NOTEN,  PALISSANDER,  BOOMSTAM.

Gelakte zuilen en sokkels

Onze gelakte MDF zuilen worden gemaakt van een zware kwaliteit MDF (16 mm) in verstek gezaagd en verlijmd. Hierdoor zijn er geen "kopse" naden zichtbaar zijn. 
Daarna worden ze voorzien van grondverf en twee laklagen. De zuilen kunnen afgewerkt worden in Matt of Zijdeglans eindglans. De verf die we gebruiken is op waterbasis. 
Indien u liever een glanzende afwerking wilt, kunnen we uw zuilen afwerken met een glanzende lak met 70& glans op waterbasis. De glanzende uitvoering heeft een meerprijs en een iets langere levertijd dan de matt of zijdeglans afgewerkte zuilen. Actie modellen worden veelal in 12 mm gefabriceerd. De kwaliteit en uitstraling is identiek aan de 16 mm. Alle houtnerf structuur modellen zijn op basis van 18 mm MDF vervaardigd.

Maatwerk

Wij kunnen vrijwel iedere gewenste MAAT en KLEUR zuil produceren.

Stuur een e-mail naar info@decozuilen.nl met uw wensen m.b.t maat en kleur en wij doen u een passende aanbieding toekomen. 
Heeft u vragen dan zijn telefonisch bereikbaar op +31653711253, maar deze mag u uiteraard ook per mail stellen.

Al onze producten worden, in eigen atelier, handmatig en zorgvuldig gemaakt, gecontroleerd, zorgvulsig verpakt en daarna verstuurd via DPD.

Levering en prijs

De levertijd gaat in nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven.
 

Orders boven de € 50,00 worden gratis verzonden per DPD ( pakket ) of transport op pallet afhankelijk van de afmetingen.

Gebruik

Al onze zuilen zijn gemaakt van hout, welke geschikt is voor gebruik binnenshuis.
Wij leveren o.a. aan particulieren, kunstateliers, bloemenzaken, beurzen en aan bekende Nederlandse interieur designers.

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel