TRADITIONAL TEAK

Wij leveren de volledige collectie Traditional Teak premium tuinmeubelen.

Staat uw keuze niet in de webshop? Bestel de gratis brochure 2023 en wij maken u een persoonlijke prijsopgave!

Premium kwaliteit Teakhout. De tuinmeubelen van het merk Traditional Teak omvatten een tijdloze functionaliteit en lange levensduur van solide producten die hun waarde behouden met een mens- en milieuvriendelijke productie. 

Traditional Teak staat voor duurzaamheid, jarenlange ervaring en passie bij het vervaardigen van de hoogste kwaliteit tuinmeubelen. Producten die naadloos aansluiten in onze tuinontwerpen en aankleding van uw terras en tuinserres.

Tijdloos design is zomer en winter genieten en tevens het antiek van de toekomst! Graag informeren we u over de kwaliteit, levensduur, onderhoud en mogelijkheden.

Levertijd: Uit voorraad Na uw opdracht nemen we contact met u op om de leverdag af te spreken. De natuurlijke eigenschap van premium teakhout is de zilvergrijze patina.

 

Onze showtuin te Melick is te bezoeken uitsluitend op afspraak. We maken graag alle tijd voor u vrij met een heerlijk kopje koffie.

Onze presentaie is deels overkapt en deels in de buitenlucht. U kunt op deze unieke en realistische manier van presenteren bij ons zien hoe Teakhout zich door de jaren heen gedraagt, onder alle weersomstandigheden. 

We hebben zelfs Teak meubels van meer dan 15 jaar oud staan, met trots.

Mail of bel ons voor het inplannen van uw advies moment.

info@puurgroentuinen.nl   ( onderdeel van Past + Present BV )

In de webshop kunt uiteraard direct bestellen. Staat uw gewenste item er niet tussen of heeft u andere vragen? Mail ons en we maken een prijsopgave voor u.

Bestel direct gratis de catalogus in onze webshop!

www.puurgroentuinen.nl

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel