TUINKASSEN JANSSENS ALUSYSTEMS

Een tuinkamer voor het leven! De kwaliteits tuinkassen of ook wel tuinserres genaamd van Janssens Alusystems doen hun naam werkelijk eer aan. Stijlvol gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium en 4mm dik veiligheidsglas welke garant staan voor jarenlang zorgeloos tuinplezier.

Ga direct naar de TUINKASSEN WEBSHOP: www.puurgroentuinen.nl/tuinkassen-webshop

 

Vaak denk je bij een tuinkas aan puur planten, de naam tuinkamer of tuinserre is misschien een beter woord in de huidige tijd. Dit omdat meer en meer het gebruik is veranderd. De uitstraling is zo mooi dat deze buitenruimte gebruikt wordt als werkkamer, atelier en loungruimte of een combinatie ervan. Heerlijk genieten van de 1e zonnestralen, wie wil dat nou niet.

Het hele jaar door genieten in uw tuin! De robuuste constructie is gepoedercoat in RAL 9005, stoer zwart of RAL 6009, klassiek groen.

HELIOS URBAN: Het model Helios Urban kenmerkt zich door de compacte afmetingen 162 x 236 cm welke in vrijwel elke tuin te plaatsen is en afgewerkt met de exclusieve Victorian noklijst. De goothoogte betreft 181 cm voor een prettige inloop.

HELIOS SENIOR: Leverbaar in 4 maten en kenmerkt zicht door de dakram(en) en de nokhoogte van 240 cm (tov de Urban serie met 217 cm)

HELIOS MASTER: Extra hoge zijwanden van 201 cm en vrijwel alle andere wensen zijn voorzien in deze prachtige tuinkas. De basis begint bij de maatvoering 236 cm x 310 cm en loopt op tot 605 cm in de lengte. Luxe schuifdeur, glazenlamellenraam en dakramen horen tot de standaard. En de exclusieve victoriaanse noklijst heeft deze serre natuurlijk ook.

Optioneel zijn leverbaar praktische zaaibakken, schappen, automatische raamopeners en een verlagingsdorpel voor de kruiwagen.

Prijzen, levertijden en montage:

HELIOS URBAN    U12  162 x 236 cm hoogte 217 cm     € 2618,=.       ( 1 afmeting leverbaar )

HELIOS SENIOR    S23  236 x 310 cm hoogte 240 cm     € 3284,=.       ( 4 afmeting leverbaar )

HELIOS MASTER  M23 236 x 310 cm hoogte 260 cm.    €. 3561,=       ( 5 afmeting leverbaar )

 

Levertijd: circa 4 weken. Levering op pallet, standaard excl. montage.

 

Liever een andere afmeting of direct bestellen? 

Of heeft u specifieke vragen over montage en actuele levertijden of prijzen van opties? 

 

Neem gerust even contact met ons op: info@puurgroentuinen.nl 

We maken graag een passende offerte voor u.

© 2010 - 2022 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel