PUURGROENTUINEN

            

BESTEL DIRECT ONLINE. Uw Janssens Alusystems tuinkas snel geleverd in circa 2 weken.

De tuin, het verlengde van uw woning. Graag geven wij deze ook "kleur" en richten wij deze stijlvol in met kwaliteits producten van Painting The Past, Atelier vierkant en Janssens alusystems tuinkassen. 

Ik hoor u denken, tuinkas? verf? potten?

Vaak denk je bij een tuinkas aan puur planten, de naam tuinkamer of tuinserre is misschien een beter woord in de huidige tijd. Dit, omdat meer en meer het gebruik is veranderd de laatste jaren. De uitstraling is verbeterd en zo mooi geworden dat deze stoere buitenruimte gebruikt wordt als werkkamer, atelier en loungruimte of een combinatie ervan. Heerlijk genieten van de 1e zonnestralen, wie wil dat nou niet.

De sfeer van binnen kan naadloos doorgezet worden met de authenthieke kleuren van Painting The Past outdoor en chique afgestyled met de xxl potten van Atelier Vierkant.

Onze outdoor / garden producten hebben een afwijkende levertijd tov de interieur producten in deze webshop ivm het transport per pallet.

Na bestelling nemen we contact met u op ivm pallet levering. Voor informatie mag u natuurlijk ook vooraf even mailen.

Outdoor producten zijn veelal geproduceerd voor u op maat en kunnen om deze reden niet retour genomen worden. Leveringen buiten Nederland en de wadden eilanden kunnen we verzorgen tegen een meerprijs.

 

PUURGROENTUINEN.NL is onderdeel van Past + Present BV 

 

 

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel