Painting the Past kleurkaart Seasonalities

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

Painting the Past Kleurkaart 

Deze handgeschilderde kleurenkaart van Painting the Past laat precies zien hoe de krijtverf bij u thuis zal zijn. 
Om een zo goed mogelijk en realitisch mogelijke kleurweergave te geven zijn alle Painting te Past kleurkaarten met de hand geschilderd met Painting the Past krijtverf; Matt Emulsion. De kleur op de kleurkaart zit dus ook in het blik krijtverf. Geen verrassingen achteraf dus.

Alle Painting the Past kleuren zijn bijzonder!
Iedere kleur heeft een verhaal, geinspireerd door het reizen, bijzondere gebouwen, kruiden en zelfs afgebladderde verf bood inspiratie voor mooie nieuwe kleuren.
Elke Painting the Past kleur wordt met liefde en passie ontwikkeld. Daarna wordt elke kleur voorzien van een prachtige naam, waar u meteen een gevoel bij krijgt; een hedendaags kleurgevoel. Maar deze naam roept ook meteen het gevoel van vroeger, zonder stoffig en antiek te zijn; het Painting the Past gevoel.

Kleuren komen en gaan maar gaan ooit voorgoed verloren!

Painting the Past Kleurkaart Seasonalities

Niets is prettiger dan tijdens de guurste periode vanhet jaar omringt te worden door de warme keuren van het najaar. Met die inspiratie werd de kleurkaart Seasonalities van Painting the Past ontwikkeld.

Seasonalities bestaat uit bijzondere seizoenskleuren, varierend van zacht vergrijsd wit en groen tot koper en mosterdgeel. Seasonalities is een warme, intensieve kleurlijn, die naadloos aansluit bij de hippe botanical e bohemian interieurtrends. De sprekende kleuren uit deze kleurcollectie zijn bijzonder en hebben ieder hun eigen verhaal.

Wist u dat, Mustard S09 aan een flinke comeback bezig is en dat deze bijzondere kleur een origineel duplicaat is van de gele keverkleur uit de jaren 70 is? Uniek in zijn soort en perfect te combineren met de andere kleuren van Painting the Past.


 

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel