Kleurkaart Rustic@

Artikel 1 van 14 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Painting the Past Kleurkaart

Deze handgeschilderde kleurenkaart van Painting the Past laat precies zien hoe de krijtverf bij u thuis zal zijn. 
Om een zo goed mogelijk en realitisch mogelijke kleurweergave te geven zijn alle Painting te Past kleurkaarten met de hand geschilderd met Painting the Past krijtverf; Rustic@ De kleur op de kleurkaart zit dus ook in het blik krijtverf. Geen verrassingen achteraf dus.

Elke Painting the Past kleur wordt met liefde en passie ontwikkeld. Daarna wordt elke kleur voorzien van een prachtige naam, waar u meteen een gevoel bij krijgt; een hedendaags kleurgevoel. Maar deze naam roept ook meteen het gevoel van vroeger, zonder stoffig en antiek te zijn; het Painting the Past gevoel.

Kleuren komen en gaan maar gaan ooit voorgoed verloren!

Painting the Past Rustic@

Deze watergedragen muurverf bevat een toevoeging van marmerpoeder waardoor er een zacht schaduweffect ontstaat.

Rustic@ dankt zijn naam aan de rustieke en zachtpoederige uitstraling. Deze van oorsprong Engelse verf heeft een Italiaanse twist, door de toevoeging van o.a. marmerpoeder. Hierdoor kenmerkt deze 'rustieke' verf zich door zijn zacht streperige scheurschakeringen en natuurlijke nuance-verschillen met een zacht schaduwefect. 
In twee lagen geschilderd, krijgen muren die met Painting the Past Rustic@ geschilderd zijn een authentieke, doorleefde uitstraling zoals die typerend is voor de stijl van de oud-Engelse cottages en Toscaanse landhuizen.
Painting the Past Rustic@ muren staan prachtig in een nostalgische boerderij, maar mistaan ook zeker niet in een hedendaagse of supermoderne inrichting.

 

© 2010 - 2023 Interieurenverf.nl | Past & Present B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel